Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

doszly mnie sluchy ze mozna jakos naprawic przeplywke ale jak to zrobic? jak jest podlaczony to kreci sie jak maluch do gora 4 tys. jak go odlacze i tps tez musze odlaczyc to kreci do 6 tys ale zaczyna dopiero od 3 przyspieszac .

zalezy jeszcze przy jakich obrotach to odlaczam czasem potrafi nawet zapiszczec a czasem to nawet na dwojce 2.5 24v bez vanosa. (na gazie) bo na benzynie jeszcze nie jezdzi

dzieki za pomoc.

Opublikowano
Witam!

doszly mnie sluchy ze mozna jakos naprawic przeplywke ale jak to zrobic? jak jest podlaczony to kreci sie jak maluch do gora 4 tys. jak go odlacze i tps tez musze odlaczyc to kreci do 6 tys ale zaczyna dopiero od 3 przyspieszac .

zalezy jeszcze przy jakich obrotach to odlaczam czasem potrafi nawet zapiszczec a czasem to nawet na dwojce 2.5 24v bez vanosa. (na gazie) bo na benzynie jeszcze nie jezdzi

dzieki za pomoc.

Slyszalem o jakichs gosciach ktorzy naprawiaja przeplywomierze, ale

zasadniczo wydaje mi sie ze to jakas chaltura. Wydaje mi sie niemal

niemozliwe, zeby po naprawie odtworzyc charakterystyke przeplywomierza w stanie sprzed uszkodzenia.

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano
Byc moze da sie to naprawic ale osoboscie nie slyszalem zeby ktos to naprawial.Poprostu trzeba wymienic.Wtedy bedziesz mial gwarancje ze urzadzenie bedzie chodzilo poprawnie.

Rekin Król Szos!

Gaz do kuchenki nie do samochodu a na prąd to odkurzacz!