Skocz do zawartości

przerobka bmw7 e65 2004 rok na 2006 na lift

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam pytanko co trzeba wymienic zeby przerobic e65 przed liftem na ta po lifcie. czy trzeba wymien tylko lampy i klape tylnia czy tez błotniki itp. z gory dziekuje za odpowiedz . pozdrawiam
Opublikowano
Ludzie,skad wy bierzecie takie pomysly???? Powiedz mi ,po co ci to???? To tak samo , jak zmieniac gril w e34 z waskiego na szeroki :duh: Za pare miesiecy bedziesz chcial sprzedac auto i wierz mi ,ze kazdy zapyta ,czy byla bita,bo widzi ze cos nie teges!!!!! :mad2:
Opublikowano
Witam. Mam pytanko co trzeba wymienic zeby przerobic e65 przed liftem na ta po lifcie. czy trzeba wymien tylko lampy i klape tylnia czy tez błotniki itp. z gory dziekuje za odpowiedz . pozdrawiam

Wspawał 2 ćwiartki z przodu i tyłu - możesz kupić w FSD (Fabryka Samochodów Drezdenko)

Hmmmm
Opublikowano

W ASO są dostęne pakiety zmieniając auto na po-liftingu, koszt wszystkich potrzebnych części to ok 25.000 pln jak dobrze pamiętam.

Potrzebne są: przednie lampy, przednia maska, przednie błotniki, przedni zderzak, tylny zderzak, tylne lampy, tylna klapa, trzeba też zmienić zamek tylnej klapy.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM