Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.Mam bmw e34 i kiedyś zdarzyło mi się że albo nie gasły albo w nocy same lampy przednie mijania się zapalały.Musiałem wtedy wyciągać przekaźnik.Trwało to ze 3 tygodnie z pół roku temu.Do tej pory był spokój i dzisiaj znowu mi się to zdarzyło.A jak na złość 2 dni stała u elektryka i oczywiście nawet nie "mrugnęła".Jakby ktoś coś o tym wiedział byłbym wdzięczny.Pozdrawiam.
Opublikowano

Witam,

miałem podobny objaw z swojej "byłej" E34 TDS. I mianowicie..miałem uszkodzony włącznik świateł..niby?? nic do tego, ale nerwów kosztowało mnie dużo. Nie wiem czy u Ciebie jest ton sam problem, ale ja maiłem taką sytuację. Włącznik wymieniłem i było OK.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czesc! Ta tez to mozliwe, ze to wlacznik swiatel. I jeszcze soc ciekawego, moze Ci sie to przyda. Jak wyjmowalem a potem wkladalem licznik w swojej to w momencie wkladania takiej duzej kostki we wtyk licznia tez mrygnely mi swiatla mijania, no ale to bardzo mozliwe, ze to tylko wlacznik. Powodzenia :wink: