Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nurtuje mnie taka kwestia - jaka jest przydatność Z3 coupe jako auta na codzień? Czy jest to wyjątkowo weekendowe auto czy jednak użytkowanie na codzień nie jest kłopotliwe? Jak w tym aucie wygląda komfort w trasie? (zwłaszcza to mnie bardzo ciekawi). Powiedzmy w odniesieniu do coupe serii 3 z tamtych lat czyli E36.

Zaznaczam że chodzi tylko o wersję z coupe z twardym dachem oraz fakt ograniczonej liczby miejsc czy mały bagażnik nie są kwestią istotną.

Opublikowano

BMW Z3 Coupe jak najbardziej nadaje sie nacodzien dla standardowej rodziny 2 + 0 :8) bagaznik w cale nie jest taki maly, tak jak napisalem wyzej dla 2 osob jak najabardziej wystarcza (mozna zamatowac bagaznik dachowy na dodatkowe bagaze lub rowery) http://www.z3mcoupe.com/photopost/showphoto.php?photo=2062&sort=1&cat=all&page=10

co do samej jazdy, jest to duze auto (gabarytowo) ale dosyc "ciasne" (bardziej pasuje tu - dopasowane) do osob siedzacy w srodku. mi osobiscie dobrze sie jezdzi, w trasach miod malina. bolaczki to to ze zawieszenie twardze (jest to sportowe auto) duze kola na ktore trzeba uwazac zeby nie uszkodzic i dosyc cieszko sie wysiada (bardzo niskie). widok do tylu troche utrudniony, do przodu jak to w Z3 dluuuuuugi przod. osobiscie nielubie tym autem parkowac ale nie dla tego ze siezko tylko boje sie ze ktos mi je zarysuje jak je gdzies zostawie :)

ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK