Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ale my to wiemy i Ty też to wiesz, ale kolega Krzysiek78 już niekoniecznie skoro pisze że mamy " coś " popsute bo u nas się załącza w niskich temp

Nie ja tylko instrukcja podaje ze klima w niskich temp się nie włączy. Wniosek? coś jest uszkodzone, ale widać niektórzy fachowcy wiedzą lepiej.

Ale wskaż mi proszę gdzie w instrukcji jest tak napisane??? Przed chwilą oblukałem info dotyczące klimy dwa razy i nic tam nie znalazłem :roll2: jedynie jest napisane że przy temp ok 5'C przy włączonej klimie może pojawić się rosa na szybie i wtedy zaleca się jej wyłączenie. Nic nie jest wspomniane że nie powinna się załączyć w niskiej temperaturze

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Marek, jeżeli masz gniazdo diagnostyczne OBDII to obok kierownicy. To jak chcesz możemy sprawdzić komputerem czy są jakieś błędy. Jak coś pisz śmiało PW / gg:7082822