Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

potrzebuje jakiejs porady sprawa wyglada tak mam 225/50/16 na alu 7.5" et18 ....wystaja po 1cm z kazdej strony ...na normalnym zawiasie jezdze. No i co... i wszystko spoko dopoki nie siąda do auta 4osoby-wtedy robi się problem z tyl mi obcieraja dosc mocno praktycznie bokiem opony o nadkole.

wiec mam pytanie- nie chce juz kombinowac zmieniac opon, felg,

a w planie mialem zamiar jeszcze obnizyc woz...

wiec zastanawiam sie czy.... dac go do poszerzenia nadkoli i pozniej postawic go nizej i problemow nie bedzie z obcieraniem...

czy zrobic negatyw na kolach i w dol go dac dopiero....

ktore rozwiazanie lepsze?? w sumie jak ktos ma jakis inny pomysl to prosze o podpowiedzi

felg nie zmienie...opony musza do konca roku siedziec na nich te co są, a zawias obnizyc trzeba bo terenowka z deka sie zrobila.... tylko problem z obcieraniem..... sie natrafil...

Opublikowano

Twój post to mniej więcej taka sytuacja.

"Chce mi się jeśc ale nie będę jadł. Jakieś porady co mam zrobic aby nie głodowac :?: :duh: "

Stary kup sobie fele z normalnym ET i będzie po kłopocie :!: Chyba to bardziej sensowne niż poszerzanie nadkoli.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'