Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, oczywiscie pytanie bedzie standardowe czyli ktory warsztat najlepszy jednak mam jedno dodatkowe kryterium. Mianowicie tani dobry warsztat na ursynowie.

Przytocze moze rowniez moj drobny problem. Mianowicie poslizgnalem sie i na zakrecie wlecialem na chodnik. Nie bylo to przy jakiejs wielkiej predkosci ale najwyrazniej wystarczylo bym cos zepsul bo czuje roznice w prowadzeniu samochodu. Mam generalnie wrazenie jak bym jechal caly czas w glebokich koleinach pomimo prostej drogi. Druga kwestia to to ze aby kola byly proste kierownica musi byc wychylona w jedna strone po tym zdazeniu. Trzecia rzecz to fakt ze kiedy wyprostuje kierownice do prawidlowej pozycji to albo zazuca mnie w lewo albo w prawo. Czy mozecie powiedziec czy to moze byc cos powazniejszego niz zbieznosc kol? Jesli tak to co i jakich kwot sie mozna spodziewac?

Edytowane przez Volrath
Opublikowano

Miałem podobnie. Skrzywiona zwrotnica bo jest aluminiowa. Na allegro 200zł. Może jeszcze dojść łożysko koła. Cena ok 150zł. No i oczywiście po wymianie elementów dojdzie geometria. U nas ok 100zł.

Pozdrawiam

Opublikowano

Może być skrzywiony wahacz mogą być skrzywione sanki jak zaliczyłeś drifta w krawężnik przednim kołem czy tylnym??

Pamiętam przypadek gdzie poszły na spacer sanki przednie w e39 o krawężnik i amortyzator i ogólnie syf się zrobił na około 5 tysiaków w przednim zawieszeniu ale to był konkretny huk o krawęźnik tak źe praktycznie koło ledwo się trzymało.

Ale u ciebie pewnie w tysiaku się zamknie

Mocno kierownicą kontrujesz czy jakoś minimalnie

Moja BetsY zobacz

Interfejsy BMW INPA USB

Instalacje LPG Sekwencyjne montaż serwis

Opublikowano
Coz uderzylem przednim a predkosc byla 30 moze 40 km/h. No coz dzieki wielkie za informacje. Mam nadzieje ze tak zle nie bedzie.