Skocz do zawartości

pytanie o zawieszenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich

mam małe pytanko do was FACHOWCÓW otóż byłem na stacji diagnostycznej ponieważ zaczęło trochę nosić moją bunie i okazało się że mam do wmiany dolne sworznie wachacza i pytanie moje brzmi bawić się w wymianę tylko tego elementu czy wymienić od razu komplet jakie są wasze opienie na ten temat

znalazłem taki zestawik http://moto.allegro.pl/item543757451_sworznie_i_tuleje_wahacza_bmw_e36_febi_nowe_kpl.html MOŻECIE się wypowiedzieć na ten temat ???? dobra firma czy lepiej brać coś innego jeśli coś innego to jaką firmę polecacie

z góry wielkie dzięki

pozdrowionka

Opublikowano
Ja bym zmienił tylko to co trzeba ale oczywiście możesz zmienić wszystko. Firma FEBI to 1-wsza liga polecam.
Opublikowano

Ja bym wymienil wszystko , bo kiedys mialem podobna sytuacje , ze po wymianie tulei wyszly luzy dodatkowe z przodu na przegladzie.

Ja bym zmienil komplet tym bardziej ze 200 zl to nie az tak duzo.

Opublikowano
Też polecam wymienić wszystko i Febi to dobra firma sam wymieniam wszystkie elementy zawieszenia na markowe Febi Lemforder Myle ale jeżeli chodzi o przednie sworznie to polecam bardziej MEYLE dłużej wytrzymują ja na Febi i moim średnio twardym gwintowanym zawieszeniu robię 50 tys a to nie jest dużo
Opublikowano
Wymieniając wszystkie na raz mogą Ci się dłużej trzymać. Ja dałem też Febi, od wymiany pewnie z 15tyś zrobiłem i się trzymają.