Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

potrzebuje pomocy gdyz moje e46 328i gasnie zaraz po uruchomieniu stalo sie to nagle (rano jeszcze bylo ok). nie swieci sie zadna kontrolka podejrzewm zawor wolnych obrotow lub jakis czujnik i tu moje zapytanie czy ktos spotkal sie z czyms takim w tym silniku. pozdrawiam

Opublikowano

Kolego model auta wybieramy w menu obok paska tematu a silnik tak jak jest z reszta tematu.

Zobacz na przepustnice czy sie otwiera chociaż wątpię ze to jest przyczyna. miałem kiedyś sprowadzoną E46 323i i odpalała na sekundę i gasła okazało sie ze przepustnica sie zaklinowywała na osadzie ale to auto stało długo. Może jakiś problem z immo

Opublikowano

witam

problemem byla przepustnica od ASC przytarla sie w polozeniu zamknietym niestety nie do uratowania (odziwo nie swiecila sie zadna kontrolka) nowa 1550 zl trzeba placic nie gadac :D pozdrawiam i dzieki za podpowiedzi