Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie, co ile wymienia się filtr powietrza i paliwa? wiadomo to zależy od warunków eksploatacyjnych, ale tak książkowo to co ile km powinno się to robić zgodnie z instrukcją?
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
filtr paliwa mniejwiecej 35 tysiakow a filtr powietrza co 20 tak wymieniam Ja i sam dokladnie niewiem co ile sie powinno ale mysle ze to jest w sam raz :cool2:
Opublikowano
Ja leję Castrola EDGE i przy jego wymianie - czyli co 30.000 km wymieniam również filtr paliwa i powietrza (oczywiście o filtrze oleju nie wspominam, bo to się rozumie samo przez się)
Dolo
Opublikowano
KAMELEON3000 Ja mam też 320D teraz mam OILSERWICE na szafce 205tyś i kupiłem na allegro w dobrej cenie komplet filterków MANNa za 210PLN :D musisz tylko dokupić w INTER CARSIE lub FLOTA filtr odmy za około 90PLN tylko orginał występuje :duh: i na przód. Firma z allegro AUTOSPEC z Poznania. pozdrawiam (ach filtry są 4 w komp. te najważniejsze)