Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam pytanie

czy w 530d 99r sedan jest gdzies dodatkowy zbiorniczek na plyn do spryskiwania lamp?jak jest to gdzie?

zastanawiam sie czy to gdzies przeoczylem czy zwyczajnie nie dzialaja mi spryskiwacze xenonow..?

czy moze jest to ten sam zbiornik co do szyby?

dzieki, pozdrawiam

Opublikowano

Jest to ten sam zbiornik, co do szyby. Pewno pompka siadla...

Jeszcze jedno. Mycie reflektorow odbywa sie co kilka cykli mycia szyby i przy wlaczonych swiatlach.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
często siada moduł komfortu mam ten problem z 525 tds , ,żeby sprawdzić czy układ jest ok trzeba się podpiąć pod komputer z programem diagnostycznym i sprawdzić system komfortu jak nie ma błędów to to sprawdzić poprzez opcję regulacje / adaptacje działania pompki spryskiwacza szyb , pompki spryskiwacza reflektorów i pompki intensywnego spryskiwacza , jak to wszystko działa to znaczy , ze moduł komfortu jest uszkodzony.
Opublikowano

tak własnie zrobie..w nast tygodniu jestem umowiony na podlaczenie do kompa..pewnie wtedy dowiem sie wielu rzeczy...mam nadzieje ze ze skutkiem pozytywnym:)

dzieki za pomoc, pozdr

• 2 tygodnie później...