Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie,chcialbym kupic Bmw seri 5 z silnikiem 3.0 diesel,co sadzicie na ten temat.Rocznik pomiedzy 1999 a 2001.Jak z utrzymaniem tego modelu silnik-zawieszenie?,jaki koszt?rozrząd jest na pasku czy lańcuszku?za kazda porade z gory dziekuje i mam nadzieje ze juz nie dlugo dolacze tu z wlasna "BUMĄ"
Opublikowano
Witam serdecznie,chcialbym kupic Bmw seri 5 z silnikiem 3.0 diesel,co sadzicie na ten temat.Rocznik pomiedzy 1999 a 2001.Jak z utrzymaniem tego modelu silnik-zawieszenie?,jaki koszt?rozrząd jest na pasku czy lańcuszku?za kazda porade z gory dziekuje i mam nadzieje ze juz nie dlugo dolacze tu z wlasna "BUMĄ"
niebardzo wiem jak w polsce szukac najlepiej,ale napewno wybor jest,a na marginesie w swoim opisie napisales wkrotce e38 to jest seria 7 do 2002roku a bmw jest na lancuchu rozrzadu pozdrawiam
Opublikowano
Troszke duzy rozrzyt masz cenowy w tych rocznikach jakie podales bo jesli szykasz tez 530 z roku 2001 to jest to juz model po liftingu i cena pomiedzy 2001 a 1999 jest wiaksza o pare tys. Po twoich pytaniach wywnioskowalem ze nigdy nie miales stycznosci z BMW wiec jesli juz bedziesz zamierzal cos kupic to wez kogos kto sie zna, a wogole pytania takie to chyba w innym dziale.
Opublikowano
ja swoją 530D kupiłem od kumpla, który wcześniej przez 6 lat miał ją w Belgii.Egzemplarz dobrze utrzymany, więc się zdecydowałem. Ja osobiście omijałbym autokomisy nasze krajowe,nie liczyłbym na przebieg poniżej 200 tys. chociaż u nas w komisach wszystkie mają mniej. Może zainteresowałbym się autem któregoś z forumowiczów,zawsze ktoś ma coś do sprzedania,ale niekoniecznie od takiego który dołączył do grona np.2 dni temu :)