Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam dzisiaj odebralem moje e36 od mechanika (wymieniony wysprzęglik) , wszystko bylo ok , jednakze po kilku godzinach byl problem z odpaleniem , na benzynie dochodzi do 200 obrotow i momentalnie gasnie , jak przelaczam na gaz to ( najpierw beznyzna ) chodzil dobrze lecz jak krecilem do 2000 obrotow zeby sie gaz zalaczyl momentalnie gasl , kilka razy probowalem i nic po chwili uslyszalem dziewne glosne pukniecie pod maska i poczulem dziwny zapach ;/ :| pozniej na gazie kilka metrow jakos przejechalem ale gasl co chwile .. Nie wiem co jest grane ?..
Opublikowano
moja rada zmień mechanika :cool2: popatrz morze jakiś wężyk spadł , jaki masz gaz ,jeśli zwykły morze se strzelił jak go twój mechanik wecował :!: :?:
Opublikowano
teraz jak staje przy aucie na zewnatrz strasznie smierdzi wokol auta takimi jakby zgnilymi jajami ;/ nie wiem co tak moze smierdziec , silnik stracil wolne obroty i jak go krece do 3 4 tys i puszczam gaz momentalnie mi gasnie...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
teraz jak staje przy aucie na zewnatrz strasznie smierdzi wokol auta takimi jakby zgnilymi jajami ;/ nie wiem co tak moze smierdziec , silnik stracil wolne obroty i jak go krece do 3 4 tys i puszczam gaz momentalnie mi gasnie...

LPG do przeglądu ....

Opublikowano
Hmmm najgorsze jest to ze ledwo co po wymianie wysprzeglika a juz sa wariacje najcieszylem sie dobra jazda zaledwi 30 min ... po czym zostawilem auto pod szkola a po szkole wlasnie jak chcialem odjechac zaczely sie problemy ... ;/ wogole dziwi mnie to dlaczego jak teraz przelaczam na sama benzyne wogole mi nie chce odpalic tylko dochodzi do 200 obrotow i po sekundzie gasnie .. ;/
Opublikowano
a masz może urządzenie które zapobiega uszkodzeniu przepływomierza przy wystrzale gazu?jeśli tak to sprawdź czy czasami gumka nie spadła z niego i nie łapie lewego powietrza!jeśli nie to może jeszcze krokowy od gazu siadł, ale w sumie na bęzynie powinien wtedy chodzic:(
(OO( )( )OO)