Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wtam!!!

1. wczoraj probowalem odblokowac kilka funkcji BC ale gdy bylem w danej opcji wyswietlal mi LOCK ON chcialem dac na OFF a tam mi wyskoczylo 01 po nacisnieciu jeszcze raz 02 i tak dalej! pytanie oco chodzi w tym???

2. mam wejsci na tel motorola v50 czy taki zwykly tel np z allegro bedzie dzialal w mojej beni??? wtyczka pasuje chodzi mi czy cos nie trzeba bedzie wgrywac???

3. czy moze mi ktos powiedziec na jakiej zasadzie dziwala webasto i przewietrzanie w mojej e39 duza nawi (16:9)??? wiem ze webasto dziala bo poczulem cieplo na rece pod fotelem kierowcy z rurki webasto ale w srodku reczej nic!!! tylko przewietrzanie i jak te obie funkcji maja do siebie???

do ludzi intensywnie odsylajacych wszystkich do szukajki szukalem i nie pisalby tego wszystkiego jak bym znalazl cos.

pozdrawiam matty!!!

ONLY BMW...!!!

ex:

e21 318i

e28 524td

e39 523i

e39 530d

jest:

e36 316i

e39 540i

Opublikowano
Witam! Co do pierwszego pytania to po odblokowaniu komputera naciskając będziesz wybierał testy i jeżeli będziesz chciał zrobić np. test nr 2 to zatrzymujesz się na 2 i czekasz chwilkę wtedy pojawi się przecinek i zero (2.0) i wtedy naciskając dwa razy wejdziesz do testu 2.2 i po chwili powinny Ci się wyświetlić dane związane z tym testem.U mnie tak to działa i u Ciebie zapewne będzie tak samo. To akurat numery testów są przykładowe także do końca nimi się nie sugeruj. Na forum ktoś już wrzucił skan z gazety gdzie to jest opisane dla E46 i E39 plus opisane numery testów. W razie czego to pisz na pw to Ci pośle ten skan. Pozdrawiam!