Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

objawy dajesz auto na kanał i mechanik wie gdzie położyć dłoń żeby wykryć luz na maglu

hej

regeneracji nie polecam,ale nowy kosztuje z wymianą od 6500zł zależy jaka opcja wyposażenia

Opublikowano

no super ciesze sie ze ty masz taki super zadbany i wogole bezawaryjny sprzet prawdopodobnie jest to najlepszy model i najlepiej serwisowany jak sie da

wiesz ja za swojego złoma dalem niecale 15 tys zł pewnie dlatego tak sie sypie :D

Opublikowano (edytowane)

nie musi byś magiel,moze masz farta i przegub na kolumnie kierowniczej za 1200zł,podaje ceny z ASO.

hej

Edytowane przez tora
Opublikowano

Ja w Signum robilem w tym zakladzie. Chodzila mi dwa lata po regeneracji zanim padla kompletnie. Kolo dawal 6 miesiecy gwarancji. Chyba 1,000zl razem z demontazem, usluga i plynem. Uwazaj jak beda Ci zalewac plyn do maglownicy bo musisz wiedziec jaki tam oryginalnie wlewa producent.

Krzysztof Kiesler. Regeneracja drążków kierowniczych i maglownic tel. 0 22 665 21 08 01-353 Warszawa, Słomiana 16 ( Jelonki )

http://kiesler.4b.pl/

• 3 lata później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie każdą się da. to raz. a dwa, cały układ to aluminium i przenosi się wszystko na kierownicę. często wyrabia się ten przegub co kolega wyżej pisze a ludzie biorą sie za maglownice - a potem piszą że nic nie dało
Opublikowano

U mnie nie ma żadnych wycieków ani zacinania maglownicy.

Tylko te stukanie kierownicy przy skręcaniu oraz przy jeździe na nierónościach :(