Skocz do zawartości

Wielki problem z centralnym zamkiem i szybami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Dzis moja bryka, bardzo mnie zawiodla. nigdy nie mialem problemow z elektryką az do dzisiaj:/

otorz sprawa wyglada tak, zamykam drzwi z pilota, po chwili otwieraja sie a najgorsze jest to ze przy tym opuszczaja sie szyby:/

nie za kazdym razem, ma lepsze chwile i gorsze

przeczuwam ze to cos ma jakies powiazanie z wilgocią, ale pewnosci nie mam

moze ktos mial podobnie :modlitwa:

choc nie zycze tego nikomu

adresu nie podam, bo za latwa fura do skrojenia:)

Pozdrawiam i moze ktos pomoze :norty:

Opublikowano

1. Sprobuj innym kluczykiem

2. Zakoduj kluczyki od nowa

3. Sprawdz czy pod dywanikami jest sucho - pod wykladziną są punkty zbiorcze masy od sterowników za schowkiem

Jesli nic nie daje, mozna podlaczyc kompa i sprawdzic o co biega, ewentualnie zakodowac od nowa moduł centralnego

Xdrive

Koder

Opublikowano
1. Sprobuj innym kluczykiem

2. Zakoduj kluczyki od nowa

3. Sprawdz czy pod dywanikami jest sucho - pod wykladziną są punkty zbiorcze masy od sterowników za schowkiem

Jesli nic nie daje, mozna podlaczyc kompa i sprawdzic o co biega, ewentualnie zakodowac od nowa moduł centralnego

1. choroba 2 pilot mi nie dziala, ten kupilem jakis rok temu nowy w bmw z programowaniem. no chyba ze zamkne po prostu kluczykiem

2.z tym poczekam na koniec

3.przyjrze sie

Jesli komp cos wykaze, bo tak jak mowilem nie zawsze jest zle, to jutro podjade podlaczyc

thx

Opublikowano
Bo to wyglada tak, jakbys mial zablokowany caly czas przycisk otwierania - czyli popsuty kluczyk

Xdrive

Koder

Opublikowano
Bo to wyglada tak, jakbys mial zablokowany caly czas przycisk otwierania - czyli popsuty kluczyk

no niby objawy sa podobne, nic jednak z nim nie jest chyba, traktuje go wyjatkowo dobrze:)

no chyba ze elektronika w nim poszla

ciekawe czy uznali by wtedy na niego gwarancje, bo pewnie przeciez tez na takie cos jest