Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozecie mnie zjesc ze juz bylo multum o amorkach ale o B10 nie znalazlem nic .. w zwiazku z tym ze cena jest dosc atrakcyjna (1900 zlotych) a B10 to :

"B10 to kompletne zawieszenie sportowe (4x amortyzator B5 Power + 4x sprężyna H&R)

Obniżenie 60/40."

wiec mam pytanko : czy ktos to mial ?? bo jak policzylem to same B8 kosztowalyby mnie ok 1600 zeta .. a tu mam od razu ze sprezynami H&R .. za 300 zlotych bynajmniej nie kupie sprezyn H&R ...

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

to ja moze po czesci sobie sam odpowiem piszac to co mi odpisali z mtsbilstein:

"B5 Power to nowość w programie Bilstein (do aut z maksymalnym obniżeniem).Charakterystyka zbliżona do B8 Sprint ale ma jeszcze krótszy czpień amortyzatora od B8."

z tym ze dalej niewiem jak to sie bedzie sprawowac .. wiec jesli ktos ma ... lub ew chcialby mnie przekonac jednak do B8 to chetnie poczytam ...

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

czesc

a skad masz te ceny ??

daj namiary gdzie sie mozna dowiedziec odnosnie cen

:modlitwa:

POSPOLITUS MANIAKUS BEEMWUUS
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Ja mam B12, obnizaja 35/25 i to jest na styk zeby wjezdzac na krawezniki, na progach nie ma zadnego problemu.

Jak chodzi o jazde to jest juz naprawde twardo, ale amory swietnie wybieraja i nie ma podskakiwana przy szybkiej jezdzie po dziurach. Zakrety duzo fajniej sie bierze, lepiej czuc jak sie auto zbliza do granicy i zwinniej skreca no i mozna na wiecej sobie pozwolic.

Polecam jak ktos preferuje szybka jazde bez kompromisow :)