Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sledze forum juz od dłuższego czasu choć jestem nowym userem i mam małe pytanie do kogoś bardziej zorientowanego.

Przeczytałem juz chyba ze 100 postów albo i więcej i nie moge znależc 100% pewnej odpowiedzi.Kolega ma w BMW E38 stary czytnik MK1 SW 1-1/72 i mam pytanie jakim softem go z aktualizować i jak ma być nagrany na płyte?Czy soft V31 ze strony Gren.ru bedzie pasował do tego czytnika?I w jakim trybie nagrać płyte Mode 1 Czy Mode 2?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam sledze forum juz od dłuższego czasu choć jestem nowym userem i mam małe pytanie do kogoś bardziej zorientowanego.

Przeczytałem juz chyba ze 100 postów albo i więcej i nie moge znależc 100% pewnej odpowiedzi.Kolega ma w BMW E38 stary czytnik MK1 SW 1-1/72 i mam pytanie jakim softem go z aktualizować i jak ma być nagrany na płyte?Czy soft V31 ze strony Gren.ru bedzie pasował do tego czytnika?I w jakim trybie nagrać płyte Mode 1 Czy Mode 2?

/72 to najnowsze oprogramowanie do tego czytnika więc nie ma sensu walczyć.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ok dzięki wielkie za info :wink: a wiesz jakie najnowsze mapy na tym czytniku moge odczytać?

Np.CD 2008.2 Europa Wschodnia z PL

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
tą mapke mam :) myślałem że cos z serii 2009 na dvd ruszy :oops:

Czyta tylko CD