Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Znalazłem na youtube coś bardzo ciekawego a mianowicie coś co się nazywa "High Light Modul" lub "elight". Sądze że to jest związane z alarmem.

Oto link do filmiku:

http://pl.youtube.com/watch?v=kDibXrt5oQE

Czy ktoś z użytkowników forum spotkał się z takim czymś w Polsce lub ma to zamontowane u siebie?

Chciałbym się dowiedzieć czy można takie coś u nas kupić i zamontować? Szukałem na różnych portalach ale nic nie znalazłem. Pozdrawiam.

Opublikowano
Witam.

Znalazłem na youtube coś bardzo ciekawego a mianowicie coś co się nazywa "High Light Modul" lub "elight". Sądze że to jest związane z alarmem.

Oto link do filmiku:

http://pl.youtube.com/watch?v=kDibXrt5oQE

Czy ktoś z użytkowników forum spotkał się z takim czymś w Polsce lub ma to zamontowane u siebie?

Chciałbym się dowiedzieć czy można takie coś u nas kupić i zamontować? Szukałem na różnych portalach ale nic nie znalazłem. Pozdrawiam.

ten wynalazek z tego co widzę dwa razy zapala ksenony przy wyłączonym silniku (w momencie zapalania ksenonów chwilowy pobór prądu jest nieporównywalnie większy niż podczas późniejszego utrzymywania ich w stanie zapalonym, np podczas jazdy), więc podejrzewam że to ustrojstwo powoduje potężne chwilowe obciążenie akumulatora - i szereg problemow, które się z tym wiążą.

Opublikowano

Przepraszam,ale ja zadałem konkretne pytanie i oczekuje konkretnych odpowiedzi i "karolur" nie obchodzą mnie twoje weekendowe wypady(nie obrażając nikogo)

Pytam jeszcze raz czy ktoś się spotkał z takim czymś i czy można to dostać w Polsce?I jakie problemy się z tym wiążą konkretnie(oprócz poboru prądu co jest oczywiste)