Skocz do zawartości

zmiana tylnich lamp na poliftingowe......

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. kupilem wlasnie sobie lampy tyl poliftingowe i chce je zamontowac do swojego (przed liftingiem) i nie wiem jak mam za to sie zabrac:( moze ktos przerabial ten temat i wiej jak to zrobic zeby swiecily i nie wyswietlal sie blad swiatel? slyszalem ze trzeba cos tam zamontowac ale tez nie wiem co...:(
Opublikowano
zajefajna sprawa!! tylko skad te przetwornice w polsce wziac...:( dzieki kolego jeszcze raz. naprawde duzo mi pomogles. teraz bede musial wykombinowac skad te przetwornice wytrzasnac
Opublikowano
dzieki kolego. widzialem juz to ale to jest do zmiany przednich i tylnich i do tego jeszcze trzeba to programowac a ja szukam czekgos tylko do tylnich i bez wizyt w serwisie. te przetworniczki co kolega wczesniej wspominal to dobry temat ale jak narazie widze ze nie do zdobycia i nikt narazie nie moze mi pomoc:(
Opublikowano
dzieki kolego. widzialem juz to ale to jest do zmiany przednich i tylnich i do tego jeszcze trzeba to programowac a ja szukam czekgos tylko do tylnich i bez wizyt w serwisie. te przetworniczki co kolega wczesniej wspominal to dobry temat ale jak narazie widze ze nie do zdobycia i nikt narazie nie moze mi pomoc:(

Te przetwornice do zdobycia w Polsce jak najbardziej są - wszystko w linku co podałem.

Opublikowano
hmm.. z tego co tam sie wyczytalem to jedynie jest mozliwosc sciagniecia ich od bruce z londynu a w polsce kicha? a ile on chcial za te przetwornice? i ile za przesylke? nie pisalem do niego bo ciezko by mi bylo sie z nim dogadac. nie wladam tak dobrze jego jezykiem. kombinuje je w polsce gdzies kupic. kolego a nie myslales zeby zaniesc jedna przetwornice do jakiegos elektryka i zeby zrobil cos takiego? na pewno duzo osob z tego forum by mialo ochote na cos takiego. oczywiscie za darmo bys tego nie robil:) calkiem dobry biznesik by pewnie byl z tym:)
Opublikowano

Kolego ja też się pisze na te przetwornice. Lampy używane można kupić za 1400zł (wersja E61) i przerobienie tego to 600zł (ale nie wiem jaki będzie efekt, czy nie bedzie zadnych błędów, i komunikatów), więc wole kupić oryginalne przetwornice.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam!

Ja również dołączam się do zakupu przetwornic.

Opublikowano
no tak ale jakie to koszta:) narazie kupilem kable adaptacyjne i cos bede musial wykombinowac. czekam taz na odpowiedzo od kolegi z forum co on poradzil bo juz przerabial temacik. moze ktos jeszcze nam pomoze jak tu te przetworniczki albo cos ogarnac
  • 9 miesięcy temu...