Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym aby gdy mam włączony bluetooth w telefonie i gdy rozmawiam to dźwięk był w głośnikach w mojej E60 535d. Otóż mam włączony bluetooth, naciskam na kierownicy guzik z ikonką (ta od bluetooth) no i pisze mi na komputerze pokładowym cos takiego "Pair your bluetooth in telephone i zeby wpisac jakis pin". Czy cos takiego. No mam właczony bluetooth w Nokii E66 ale nic sie nie dzieje... Nawet jak ktoś dzwoni. Ktoś ma instrukcję? Bardzo będę wdzieczny.

Kolejna sprawa to jak sprawdzić wersje softu? Gdzie są te cyfry (zeby sprawdzic mk) na ekranie mojego komputera w bmce?

No i ostatnie pytanie. Sciagnalem mape BMW Road Professional 2009 z Polską ale nie czyta. Nic sie nie dzieje. Otóż nagrywałem ją na 2 warstwowej płycie 8gb, nie czyta, nagrywałem także na zwykłej płycie DVD bo wycialem języki (tez nie czyta). Coś robie nie tak? Nagrywam z prędkością x2.

Wielkie dzieki za wszelkie odpowiedzi. Bede odpisywał jak najszybciej.

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano
Witam

Chciałbym aby gdy mam włączony bluetooth w telefonie i gdy rozmawiam to dźwięk był w głośnikach w mojej E60 535d. Otóż mam włączony bluetooth, naciskam na kierownicy guzik z ikonką (ta od bluetooth) no i pisze mi na komputerze pokładowym cos takiego "Pair your bluetooth in telephone i zeby wpisac jakis pin". Czy cos takiego. No mam właczony bluetooth w Nokii E66 ale nic sie nie dzieje... Nawet jak ktoś dzwoni. Ktoś ma instrukcję? Bardzo będę wdzieczny.

Owszem w instrukcji jest opisana cała czynność.

Aby rozmawiać przez BT musisz sparować telefon z samochodem, po to właśnie jest ten pin (który możesz sobie dowolnie wpisać, musi być tylko taki sam na obu urządzeniach) i OK. W menu idrive jest funkcja Bluetooth, tam też możesz to zrobić...

Bez tego nie będzie działał. Pozdr!