Skocz do zawartości

JBL CS 1204 + Wzm. GTA 460

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam pytanie odnosnie tego malego zestawu http://moto.allegro.pl/item523172175_jbl_cs_1204_wzm_gta_460_kable_bonusy_jbl.html

Co o nim uwazacie ?? Czy jest dobry, czy wzmacniacz nie jest za slaby do tej skrzyni ?? Prosze o rady poniewarz nie mialem do czynienie z takim sprzetem :)

Opublikowano
To ma być tylko pod suba, czy jeszcze na przednie głośniki? Bo jak tylko pod suba, to lepiej dwukanałowy z możliwością mostkowania kup - ten głośnik jest w sumie taki sobie, ale przydałby się wzmacniacz z 300W, a nie jak tu 180W.
Opublikowano
  • Autor
chodzi mi tylko o podlaczenie skrzyni....... ja w tej sprawie jestem calkowitym laikiem i nie znam sie na tym....moze by mi ktos doradzil co kupic tak do 600zl, lepszego od tego co ja znalazlem i zeby to jakos gralo :modlitwa: dzieki
Opublikowano
oba wzmaki to kibel, ja mam Alpine V12, fakt ze sprzet wiekowy ale kosztowal mnie kolo 400 zl, a takie sprzety nie spadaja w cenie, jesli jestes zaintereoswany i masz do mnie niedaleko wpadnij, moze sie dogadamy co do sprzetu, nie mam tylko suba, wiec musialbys miec cos zeby zobaczyc co to potrafi - podstawa dobre okablowanie.