Skocz do zawartości

Problem z lampami. Przeciwgmielny caly czas swieci.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od kilku dni mam problem w moim e-46 touring, caly czas swieci sie tyl przeciwmgielny pomimo ze na desce rozdzielczej mam wylaczony guzik od przeciwmgielnego, a gdy go zalaczam to mocniej swieci wtedy swiatlo tylne lewe pozycyjne. Nie kumam za nic tego patentu.

Zarowke od przeciwmgielnego juz wyciaglem zeby nie draznic innych kierowcow, ale znowu na wyswitelaczu mi pokazuje przepalona zarowe.

Probowalem juz na wszystkie sposoby zmiana zarowek ,itd ale nic nie pomaga, gdyby ktos umial pomoc bede wdzieczny .

Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano
witam, jeżeli masz kogos znajomego z takim samym autem to pożycz od niego przełącznik świateł- to może być problem.Ten przełącznik jest z płytką na której jest dużo elektroniki wiec mogło to wysiąść.jeżeli nie masz nikogo znajomego z takim autem to tylko dobry elektryk cię uratuje.pozdrawiam.