Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie Administracje forum jak i również każdego jednego usera tego forum! Również tak jak i Wy jestesmy wielkimi pasjonatami a wręcz maniakiem tych pięknych aut!

Zapraszam Was na nowopowstałe BMW forum Maniacs którego wraz z kolegami jestem założycielem! Wszyscy mamy takie samo hobby! Więc utrzymujmy kontakty!

Serdecznie zapraszam http://bmwforum.auto.pl

Pozdrawiam!

Nie ma zakazu linkowania innych forum o tematyce BMW w celu zlinkowania rozwiązania problemu, nie ma też zakazu linków w podpisie użytkowników forum. Jednak osoby, które się tu rejestrują nie po to aby aktywnie pomagać i dyskutować, lecz tylko po to, żeby zareklamować jakąś usługę, firmę czy stronę internetową, dostają z reguły ban i tak też się staje teraz.

Opublikowano
Hej a jaki jest sens zakładania nowego forum skoro to działa bardzo dobrze? Czym będzie różnić się wasze forum od tego, jakie będą nowe rozwiązania których nie ma tu i jaka jest myśl przewodnia? W sumie nie wiem czy nie dostaniesz bana za rekalmę innego forum :)
Opublikowano
Hej a jaki jest sens zakładania nowego forum skoro to działa bardzo dobrze? Czym będzie różnić się wasze forum od tego, jakie będą nowe rozwiązania których nie ma tu i jaka jest myśl przewodnia? W sumie nie wiem czy nie dostaniesz bana za rekalmę innego forum :)

jesli dostane za to bana to miedzy innymi taki jest własnie sens zakładania nowego forum. ale mysle ze nie dostane, tylko Ty jakis nerwowy sie wydajesz ;)

pozdrawiam!

Opublikowano

podam analogiczny przykład do zakładania nowych Forum-ów;

większość ludzi chodząca na siłownie chce mieć swoją,

mimo tego że kiepsko sie ćwiczy samemu;

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.