Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich koledzy potrzebuje pomocy mianowicie padła mi bateria po wymianie na nowa dalej mam problem z palącym sie cały czs bezpiecznikiem o podnoszenia szyb centralny nie działa ,faluja obroty i co najlepsze nie moge otworzyć bagażnika a dziwna sprawa ze świeci sie tam cały czas światełko a i co najważniejsze nie świeci cały licznik ale działa POMOCY!!!! :mad2:
Opublikowano
w bagazkiku ze lampka sie swieci to masz czujnik otwarcia klapy uszkodzony czesto to sie zdaza. swiecaca zarowka moze Ci rozladowywac akumulator. wyskakujacy bezpiecznik z tym to najlepiej do elektryka albo sam zdejmij boczki i popatrz po kablach czy przypadkiem szyba ich nie poniszczyla bo roznie to bywa. zegary to mysle ze zarowke wystarczy wymienic sa tam 3 takie jak od swiatel postojowych wciskane tyle ze powinny byc o mocy 3W
http://img299.imageshack.us/img299/402/zegaryod9.jpg
Opublikowano
Dzięki kolego za rade ale własnie zlokalizowałem problem wszystkich moich usterek a mianowicie kable które biegną do tylnej części auta w bagażniku sie poprostu stopiły i zrobiło się zwarcie teraz musze wymienić wiązkę zaraz pędzę do mojego mechanika muszę to naprawić Pozdrawiam i dzięki
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki kolego za rade ale własnie zlokalizowałem problem wszystkich moich usterek a mianowicie kable które biegną do tylnej części auta w bagażniku sie poprostu stopiły i zrobiło się zwarcie teraz musze wymienić wiązkę zaraz pędzę do mojego mechanika muszę to naprawić Pozdrawiam i dzięki

standard w e36, to jest pierwsze co każdy powinien sprawdzić jak mu gdzieś na lewo prąd znika, też to przerabiałem na dzień przed wyjazdem w 1800km trasę, 2 godziny i zrobione, powodzenia ;)