Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jest zamocowana ta połka w sedanie, od bagarznika zadnych jakis srub nie widze, co moglyby to mocować, Kanape mam niedzielona wiec ni jak sie do tego dobrac- a jak wiadomo ułamac jakis uchwyt, szyne to momet, A potem bede sobie w w lustro pluł.

Jak to sie tam trzyma, kto wyciągał?

Opublikowano
hejka. musisz zdemontowac oparcie tylnej kanapy . polka jest zamontowana na takich koleczkach . bedzie je widac po zdemontowaniu kanapy .musisz wejsc do bagaznika tak zeby znalesc sie pod polka i wypychac np gwozdziem te koleczki . jutro pstrykne ci foto to zobaczysz dokladnie co i jak.
Opublikowano

kiedy wyjołem tapicerke osłaniajaca tył bagarznika- blache podpierajaca oparcie to sa tam dwa kołeczki ale one sa za nisko zeby to mocowac.

Czekam na zjdecia do Ciebie.

( a oparcie jest zamocowane jak siedzisko na wcisk? )trzeba pociagnąc? czy trzeba najpierw zdjac siedzisko ? czy siedzisko moze zostac.

Opublikowano
nie trzeba demontowac siedziska, aczkolwiek bedzie ci sie lepiej wyjmowalo i wkladalo oparcie. oparcie jest zamontowane na goe na wcisk po lewej i poprawej stronie ;) musisz delikatnie szarpnac najpierw z jednej pozniej z drugiej strony. oparcie wyciagac nalezy do gory bo nadole jest wsuniete w dwuch miejscach :) prosta sprawa
Opublikowano

mario niech Cie drzwi ścisną :x wymontowalem oparcie, wyjołem te koleczki, wykrecilem glosniki i co no wlasnie KASZANA bo POłka jak siedzi tak siedzi. Cos ja solidnie trzyma tylko nie wiem co, wciskałem rece w otwory po glosnikach i tylkomi sie wata szklana jakas powbijala , ciągnąłem z rozsadkiem i NIC siedzi i nie ma zamiaru wylezc, ani w poziomie ani w pinie.

Jest tam idelane miejsce na eleganckie magnacikiMUSZE tam sie dostac a prez dziury od glosnikow mi nie przejda bo sa dodatkowo owalne.

Opublikowano

Boczki sa na takie kolki jak tapicerka drzwi?czy na jakis wsuw ? Bo chyba pamietam ze w e36 bylo wsuwane w kierunku szyby-na jakiejs takiej zasadzie , przy demontażu wyjac najpierw jupiterki czy nie trzeba?

to wazna informacja bo mozna to łatwo odkształcic i zniszczyc