Skocz do zawartości

auto gasnie podczas jazdy :( pomocy:(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio robi sie takie cos ze mi gasnie podczas jazdy tzn nie gasnie tylko dodaje gazu a on nie idzie i az stanie i wtedy gasnie i nie moge go odpalic i trzeba z 15 min czekac.....;/ nie wiecie co to moze byc? mial ktos taki przypadek?:/

z gory dzieki za pomoc i odpowiedzi

Edytowane przez pyskaty0000

Opublikowano

Brawo za zatytuowanie postu :duh: :duh: .

Skąd potem ktoś inny, gdy będzie miał podobny problem będzie miał wiedziec aby w wyszukajce wpisać cytuje: "ehhhh :-( ".

Pzdr,

Opublikowano
Moze samochod zalewa Ci sie paliwem? Jaki masz silnik? Diesel, benzyna? Masz instalacje gazowa? II generacji czy sekwencja?

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
  • Autor
gasnie na paliwie jak i na gazie..... silnik 1,6 m43. nie mam sekwencyjnej instalacji
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Kolega miał podobny przypadek,ale w e39 z tym że jemu tez czasami cięzko odpalała - winę miał czujnik położenia wału
Opublikowano
ja mam podobny problem tylko ze jak sie rozchulam do 5tys obrotow wrzuce luz to obroty padna do zera tak sie dziej tylko w tej wersji a druga jest taka na zimnym np w lato jak odpale i jade na gazie bezwzgledu na obroty tez gasnie i pozniej tez niemoge dlugo go odpalic bo tak normalnie za pierwszym razem normalnie pali myslalem ze moze swiece