Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! wsiadam dzis rano do auta i chcialem wlaczyc ogrzewanie tylnej szyby i zawsze robie juz to napiec nie patrzac na deske ale nagle palec mi wpadl patrze a tam ( patrzcie foto):

http://img377.imageshack.us/my.php?image=p1030883ta3.jpg

nie wiem w jaki sposob to sie stalo i kiedy wczoraj siostra jezdzila samochodem ale ona mi sie do nieczego nie przyznaje ze jej cos peklo a DZIURA nadal jest... I mam taka prosbe gdyby ktos mial do oddania taka listwe to pisac z gory dzieki

Opublikowano

Mi też czasami się ukazują widoki które przyprawiają o palpitację serca... Ostatnio wszedłem pod auto, a tam katalizator lekko pogięty, zderzak lekko porysowany ale to oczywiście nie moja dziewczyna, ona nic nie zrobiła...

Ah te kobiety...

Opublikowano
no wlasnie to sie tak rowno wylamalo ze wyglada jakby byl przycisk ale z bliska widac ze jest wylamane... juz to zrobilem teraz mam wyrzuty sumienia...:/
Opublikowano
Mi też czasami się ukazują widoki które przyprawiają o palpitację serca... Ostatnio wszedłem pod auto, a tam katalizator lekko pogięty, zderzak lekko porysowany ale to oczywiście nie moja dziewczyna, ona nic nie zrobiła...

Ah te kobiety...

He he dobry zwyczaj nie pozyczaj :)

(oOO \ (||||)(||||) / OOo)
Opublikowano
witam! na drugi dzien znow pojawil sie problem a mianowice owa listwa pekla ale z drugiej strony :/ samochod stoi na dworze czy moglo peknac od mrozu? szybka zmiana temp mogla wplynac jakas negatywnie na to zjawisko??