Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Panowie dodaje gazu turbinka gwizda ze hej wchodzi na obroty, jade sobie na biegu ucisza sie troche i jak puszcze gaz ona znowu wchodzi na chwilke na obroty. Z jakiego powodu ? moze tak ma byc ??
Opublikowano
tak slysze gwizd oczywiscie w srodku nie slychac tylko na zewnątrz z tego co tutaj czytalem wczesniej to podobno normalne ze sobie gwizda ale dziwne jest to ze ona sobie tez gwizdnie kiedy puszcze gaz.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

ja swojej turbiny wcale nie slyszę chyba ze jade gdzies przy scianie i gaz w podloge wcisne to wtedy usłysze jek pompuje

z testów inpą wychodzi ze bardzo dobrze doladowuje :mrgreen:

sorki nie zauwazylem ze to 2.0d, ale post zostawie

Edytowane przez hunter
Pozdrawiam
Opublikowano
u mnie jak zimny , jak już złapie temperature to trudno ją usłyszczeć , co do kolegi z 330xd to tam to raczej siedzi locha a nie turbina :twisted2:
Opublikowano
A u mnie na zimnym słychać troszkę nawet na niskich obrotach (w sumie to wysokich na zimnym nie używam), a na ciepłym cicho. Chociaż od niedawna słyszę gwizd przy puszczeniu gazu z ok 2tys obrotów, z innych obrotów cisza.