Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć mam do was pytanie od czego zależy wersja drążka i-drive??Tzn jeden jest bardziej płaski i obszyty skórą na górze,drugi jest taki stożkowaty...To zależy od wyposażenia czy od czego?? :roll:

Teraz jest:

5 E60 525D '06 Individual

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00

Opublikowano
Ten pierwszy jest po lifcie, ten drugi przed liftem. Przynajmniej w E60

A to nie jest tak, że:

-przed liftem jeden z "czubkiem" obszytym skórą (auta ze skórzaną tapicerką) o delikatnych przetłoczeniach , a drugi cały srebrny (wersje gorzej wyposażone i M5)

-po lifcie czubek obszyty skórą a sam kształt i wyprofilowanie drążka nieco ostrzejsze (ostrzejsze krawędzie) i cały srebrny w M5

To wynika z moich obserwacji, ale nie wiem czy są one do końca zgodne ze stanem rzeczywistym ;)

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
Aha hmnn...To dziwne ja mam drążek ze skórą ale skórzanej tapicerki nie mam :shock:

Teraz jest:

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00

Opublikowano
No wlasnie, ja mam 545i, o ktorym mozna powiedziec, ze jest dobrze wyposazone i mam srebrny przelacznik. Wydaje mi sie, ze moje przypuszczenie z pierwszego posta jest zgodne z prawda.

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
No wlasnie, ja mam 545i, o ktorym mozna powiedziec, ze jest dobrze wyposazone i mam srebrny przelacznik. Wydaje mi sie, ze moje przypuszczenie z pierwszego posta jest zgodne z prawda.

ok w takim razie przedobrzyłem. :liar: Sorry za wprowadzenie w błąd ;)

Ale w takim razie od czego zależy czy kontroler jest z akcentem skórzanym czy cały srebrny?

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
Też mnie to ciekawi ponieważ ani nie mam w niej skóry ani nie jest po lifcie :roll: Na allegro oglądałem to nie umiem znaleźść takiego ze skórą tylko występują takie w wersji po lifcie :jawdrop:

Teraz jest:

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00

Opublikowano
No przeciez napisalem: ten bez skory jest przed FL, ten z po FL. No chyba, ze czegos tu nie rozumiem... :wink:

Moja jest z X 2006 czyli po liftingu silników w sierpniu 2005, a przed liftingiem ogólnym z 2007 roku i mam kontroler ze skórą, ale taki jest "kopułowaty" i widziałem że z lat 2006-2007 do liftingu mają takie właśnie jak moja. Jedynie M5 zawsze widziałem z pełnym srebrnym. A po liftingu z tego co zauważyłem to również jest skóra ale ogólnie jest nieco inaczej "narysowany" - bardziej płaski.

Sam się pogubiłem... ;)

Edit: Mam dokładnie taki sam jak Quentini

Opublikowano
Ahaaa :) Rzeczywiście zakręcone :D Niewiem już sam ale ja mam taki ze skórą ale nie mam po żadnym liftingu silników bo ja mam 2.5d 177km.

Teraz jest:

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00

Opublikowano
Ahaaa :) Rzeczywiście zakręcone :D Nie wiem już sam ale ja mam taki ze skórą ale nie mam po żadnym liftingu silników bo ja mam 2.5d 177km.

Może źle to ująłem - to był drobny lifting dotyczący przede wszystkim silnika 3.0d i wprowadzenia modelu 520d, a taki motor jak w Twoim aucie był montowany do pełnego liftingu w 2007 roku.

Opublikowano
Aha dzięki :lol: Ale chyba dalej nie jest wyjąsnione z tymi pokrętłami :D

Teraz jest:

X5 E53 3.0D '06

Było:

Mercedes ML '05 i '00