Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,niedługo mam zamiar kupic bmw,szukam auta z zestawem harmana ale widze ze bardzo duzo aut ma radio CD BMW BUSINESS i chcialbym uslyszec opinie uzytkowników jak to gra.Dziekuje
Opublikowano

kolego albundy, radio "CD BMW BUSINESS" gra jak każde fabryczne radio czyli jak dla mnie żadna rewelacja. Jeżeli kiedykolwiek miałeś w aucie jakieś lepsze audio stwierdzisz to samo. Chcąc mieć dobre audio trzeba zainwestować troche w sprzęt i instalacje. Po kupnie przymierzałem się do takiego zabiegu jednak funkcja dostosowywania głośności do prędkości jazdy tak mi się spodobała, że wyleczyłem się z zabawy w audio. Poza tym fabrycznie ładnie się komponuje i szkoda psuć wygląd wewnętrzne.

Podsumowując: audio jak audio ... do słuchania muzyki w aucie w zupełności wystarczy.

Pozdrawiam

Szczęśliwy posiadacz pierwszej swojej beemki :)
Opublikowano
slyszalem jak gra harman kardon w bmw i jak dla mnie jest super i szukam auta z takim naglosnieniem,ale bardzo duzo aut ma te radio cd buisnesi dlatego jestem ciekaw opini.