Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie!

mam pytanie poniewaz chcialem zrobic tylny blotnik prawy poniewaz zostal troszke podgiety poniewaz sa alufelgi i zaczal .... no wlasnie rdzewiec teraz po zimie widac to juz znacznie mam do was pytanie, poniewaz znalazlem cos takiego na jednej ze stron z czesciami do bmw " REPERATURA BŁOTNIKA TYLNEGO PRAWEGO 4D" co to jest, nie chce zabardzo wymieniac calego tylnego blotnika poniewaz nie bedzie juz to co oryginal i nie chce jakies wspawywane cwiartki itd chce to zrobic porzadnie. Czy ktos mail doczynienia z czym takim jak w temacie cena to 149zl

Opublikowano

Reperaturka blotnika tylnego to nic innego jak kawalek blotnika ktory idzie od progu po nadkole po zderzak nie wyzej!zakladasz to jak ci rdzewieje w okolicach progu baadz kola! cena 149 jest dobra cena!

pozdrawiam

Opublikowano
Reperaturka blotnika tylnego to nic innego jak kawalek blotnika ktory idzie od progu po nadkole po zderzak nie wyzej!zakladasz to jak ci rdzewieje w okolicach progu baadz kola! cena 149 jest dobra cena!

pozdrawiam

Rozumiem ze ten element ktory rdzewieje wycina sie oczyszcza pozostalosc gruntuje i potem doklada ta reperature blotnika czyli wstawke czy tak

Opublikowano
Moze to smiesznie zabrzmi ale wiem co jak wyglada wiem co jak sie nazywa ale jak to sie zaklada juz nie bardzo!! :oops: ale podejrzewam ze wycinasz to co masz zardzewiale i dokladasz reperaturke!!
Opublikowano
Wycinasz odpowiedni kawałek zżartej blachy i wspawujesz reperaturke docinając odpowiednio do ksztaltow odcietej blachy na blotniku. Potem szpachla, rzezbimy, malowanie :)