Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam w swoim BMW pod podłokietnikiem schowek na kasety chciałbym zamienić go na schowek na płyty, taki sam jak na załączony zdjęciu (chyba jest to oryginalny BMW). Czy są to elementy wymienne? Pasują bez przeróbek czy potrzeba dodatkowo coś przerabiać/dokupić?

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img206.imageshack.us/img206/4779/img1056719190el1.jpg

Pozdrawiam.

Opublikowano
jesli masz panel przystosowany do boxa na kasety to i box na płytki wejdzie bez problemu to są elementy wymienne.Ja mam boxa na kasety ale nie widziałem nigdzie na allegro na cd a w ASO kosztuje pewnie z 200zł
Opublikowano
Bardzo fajny, nie wiedziałem ze takie cudo w ogóle było, będzie trzeba poszuka na ebay'u a może ktoś się orientuje czy można go nabyć w aso i za jaką opłatą.
Opublikowano

Witam.

Mam nadzieję, że podejdzie. :-) Ktoś z innego forum pytał się kiedyś ile kosztuje w ASO to mu odpowiedzieli, ze 331 zł... Wysłałem maila z moimi pytaniami i o cenę też zobaczymy co i czy w ogóle odpiszą.