Skocz do zawartości

Drift challenge - kto ma FTPa albo linki???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak moderator przykazal :mrgreen: wskoczylem na wyszuiwarke i znalazlem cale 3 posty... Czy ktos z was ma moze adres FTP albo linki do filmow z drift challenge? Najbardziej interesowalby mnie filmik z mistrzostw europy w germani (na hockenheim - chyba tak sie pisze :oops: ). Moze ktos ma jakies linki do driftow z E34? Chetnie bym sobie poogldal :roll2: Moj TDSik w automacie nie bardzo nadaje sie do slajdow i dzieki bogu bo bym na oponki nie wydolil :norty: Poza tym nie mialbym serca tak meczyc mojej beci :naughty: Popatrzec zawsze jednak mozna :lol: Z gory dzieki za jakiekolwiek linki :modlitwa:

BMW - Bedziesz Mial Wrazenia

Pozdrawiam

Reaven

Opublikowano

Kolego przeciez mozna wpisac w wyszukiwarke internetowa i jest tego pelno juz mi komp peka od tych driftow.

Ale coz jesli nie masz czasu to juz ci podrzucam link o to co prosiles :D

http://www.drifting.com/forums/showthread.php?t=192

Pozdrawiam - Respect[/url]

BMW RULEZ - Drive It And Believe It ! [ skype driftm3 ]
Opublikowano
  • Autor
Remol stokrotne dzieki :mrgreen: O to wlasnie mi chodzilo :D Bardzo chcialem zobaczyc drift polaka z mistrzostw w germani a na tym linku jest nawet wiecej :D Jeszcze raz dziekuje :mrgreen:

Pozdrawiam

Reaven

Opublikowano
  • Autor
Freestyler rowniez dziekuje :D Mam teraz czym oczy nacieszyc :mrgreen: Obym sie nie zarazil bo na dobre mojej beti by to nie wyszlo :D Dzieki serdeczne :mrgreen:

Pozdrawiam

Reaven

Opublikowano
Remol stokrotne dzieki :mrgreen.................:D Jeszcze raz dziekuje :mrgreen:

be my guest. my chlopaki ze szczecina musimy sobie pomagac :mrgreen:

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano

Reaven nawet jesli bedziesz dobry znalazlem link gdzie uczy angielski kierowca jak sie jezdzi poprawnie BMW poczawszy od pozycji w fotelu.

http://www.car-videos.com/videos/bmw.asp

a tu masz cos jeszcze powodzenia !

Respect !

BMW RULEZ - Drive It And Believe It ! [ skype driftm3 ]
Opublikowano
  • Autor
Dzieki wielkie :D Wprawdze dopiero sciagam na dysk ale stronka sama w sobie ma sporo ciekawych filmikow :lol: Niektore niestety nie chca sie otwierac z powodu przeladowania serwera ale znajde moment i wcisne sie gdzies na lacze 8)

Pozdrawiam

Reaven