Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak moderator przykazal :mrgreen: wskoczylem na wyszuiwarke i znalazlem cale 3 posty... Czy ktos z was ma moze adres FTP albo linki do filmow z drift challenge? Najbardziej interesowalby mnie filmik z mistrzostw europy w germani (na hockenheim - chyba tak sie pisze :oops: ). Moze ktos ma jakies linki do driftow z E34? Chetnie bym sobie poogldal :roll2: Moj TDSik w automacie nie bardzo nadaje sie do slajdow i dzieki bogu bo bym na oponki nie wydolil :norty: Poza tym nie mialbym serca tak meczyc mojej beci :naughty: Popatrzec zawsze jednak mozna :lol: Z gory dzieki za jakiekolwiek linki :modlitwa:

BMW - Bedziesz Mial Wrazenia

Pozdrawiam

Reaven

Opublikowano
Remol stokrotne dzieki :mrgreen: O to wlasnie mi chodzilo :D Bardzo chcialem zobaczyc drift polaka z mistrzostw w germani a na tym linku jest nawet wiecej :D Jeszcze raz dziekuje :mrgreen:

Pozdrawiam

Reaven

Opublikowano
Freestyler rowniez dziekuje :D Mam teraz czym oczy nacieszyc :mrgreen: Obym sie nie zarazil bo na dobre mojej beti by to nie wyszlo :D Dzieki serdeczne :mrgreen:

Pozdrawiam

Reaven

Opublikowano
Remol stokrotne dzieki :mrgreen.................:D Jeszcze raz dziekuje :mrgreen:

be my guest. my chlopaki ze szczecina musimy sobie pomagac :mrgreen:

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano
Dzieki wielkie :D Wprawdze dopiero sciagam na dysk ale stronka sama w sobie ma sporo ciekawych filmikow :lol: Niektore niestety nie chca sie otwierac z powodu przeladowania serwera ale znajde moment i wcisne sie gdzies na lacze 8)

Pozdrawiam

Reaven