Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam dwa pytania:

1. caly czas mu sie swiecily ringi przy zamykaniu u otwieraniu auta + lampki w lusterkach i pewnego dnia nie mogl znalezc swojego klucza wzial drugi i po otwarciu auta juz sie ringi do dzisiaj nie zapalaja - nic w ustawieniach nie bylo zmieniane, swiatla ma ustawione na auto - czy cos jeszcze musi ustawic?

2. w mojej besti po kazdym odpaleniu auta zalacza sie webasto - tzn po wylaczeniu kluczyka po kortkim odcinku normalnie dziala przez pare chwil i sie wylacza - czy to normalne? mozna tym jakos sterowac czy ma sie tak dziac?

Opublikowano

1 ...... wydaje mi się że ten drugi kluczyk miał zaprogramowane inne ustawienia ( mozna normalnie zaprogramować 2 kluczyki pod inne ustawienia ) znajdz ten pierwszy i otwórz nim auto powinno byc wszystko dobrze , bądz zaprogramuj drugi kluczyk tak jak chcesz na kompie

2....... normalna rzecz podgrzanie silnika

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam, jeszcze jedno pytanko - wlaczajac ogrzewanie postojowe pilotem wduszak na chwile przycisk Mode i potem On - i po wlaczeniu prosze mi powiedziec - ogrzewanie ogrzewa tylko srodek czy srodek i silnik? mozna tym sterowac czy ustawienia sa z gory nadane?
Opublikowano

po pierwsze czy masz webasto podgrzewanie silnika czy pełne z ogrzewaniem kabiny i przewietrzeniem kabiny ???

jeśli masz pełne to możesz wszystko zaprogramować w pilocie , na czs jaki to bedzie pracować 10 , 20 i 30 min , i reszte też czy ma byc to podgrzewanie silnika , ogrzewanie kabiny czy przewietrzenie kabiny

Opublikowano

a jak to sprawdzic?

jak wlacze pilotem to grzeje mi sie srodek na pewno a czy silnik nie wiem bo po wlaczeniu silnika zaraz z automatu wlacza mi sie webasto jako funkcja dogrzewania silnika i stad moj epytanie czy pilotem mozna regulowac co ma sie nagrzewac :D , dodam ze navi ma profi i opcje dwoch timerow tez do ustawienia w aucie.

Opublikowano
rozumiem że jak masz dwa czasy to również masz wentylacje kabiny, żeby to zmieniać z pilota musisz go zaprogramować odpowiednio podaj jaki masz symbol pilota ???
Opublikowano

witam, tak mam dwa czasy i opcje ustawiania na ekranie wentylacji czy grzania - ale nie ma tam nic o wyborze czy silnik czy kabina czy moze i silnik i kabina - aktualnie mam audika tez i tam wybor na kompie jest, a fakt pilot grzeje i silnik i kabine, czy w bmw tez mozna tym kierowac przez ekran i czy przez pilota.

model pilota to dokladnie nie wiem ktore ale podam wszystko :) :

CEL 2884 120533105382

BMW 6 934 807 868.4 MHz

ktore to model?? a czy mozna miec dwa piloty?

Opublikowano
witam, tak mam dwa czasy i opcje ustawiania na ekranie wentylacji czy grzania - ale nie ma tam nic o wyborze czy silnik czy kabina czy moze i silnik i kabina - aktualnie mam audika tez i tam wybor na kompie jest, a fakt pilot grzeje i silnik i kabine, czy w bmw tez mozna tym kierowac przez ekran i czy przez pilota.

CEL 2884 120533105382

BMW 6 934 807 868.4 MHz

Takiego masz ?

http://www.x5world.com/x5-e70-forum/32208-remote-control.html

BMW KLUB PRZEMYŚL

1 Jeżeli coś może się nie udać — nie uda się na pewno.

2 Nigdy nie kłóć się z głupcem — ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

3 Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo — na pewno to zepsujesz.

4 Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie.

5 Niemożliwe jest zbudowanie niezawodnego urządzenia — głupcy są zbyt pomysłowi.

6 Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.

7 Komputer służy do tego aby ułatwić Ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.

Opublikowano

CEL 2884 120533105382

BMW 6 934 807 868.4 MHz

Takiego masz ?

http://www.x5world.com/x5-e70-forum/32208-remote-control.html

tak takiego :)