Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poszukuje schematu instalacji nawigacji do E39.Czy może ktoś z kolegów wie gdzie taki mogę znaleźć?

Może to:

E39

BMW KLUB PRZEMYŚL

1 Jeżeli coś może się nie udać — nie uda się na pewno.

2 Nigdy nie kłóć się z głupcem — ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

3 Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo — na pewno to zepsujesz.

4 Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie.

5 Niemożliwe jest zbudowanie niezawodnego urządzenia — głupcy są zbyt pomysłowi.

6 Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.

7 Komputer służy do tego aby ułatwić Ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jednak nie to.Chodzi mi o schemat oryginalnej instalacji navi w aucie a pod linkiem są schematy zestawów rozszerzających.

Pomożecie?? :modlitwa:

Opublikowano
Oryginalny schemat to WDS. Nie spodziewaj się natomiast, że znajdziesz schemat w czystym tego słowa znaczeniu. WDS to złożona dokumentacja zawierająca szczegółowe informacje o elementach instalacji, szczegółowe dokumentacje połączeń i złączek. Jeśli chcesz wiedzieć, jak jest połączona nawigacja, to dokument wskazany przez @rOBSOnX jest najbardziej odpowiednim.
Opublikowano
Mam WDS i wiem jak go używać ale chciałbym znaleźć schemat z gdzie widać umiejscowienie wtyczek.Schemat który wskazał @rOBSOnX to schemat zestawu rozszerzającego czyli ma nie wiele wspólnego z moim fabrycznym.
Opublikowano
Mam WDS i wiem jak go używać ale chciałbym znaleźć schemat z gdzie widać umiejscowienie wtyczek.Schemat który wskazał @rOBSOnX to schemat zestawu rozszerzającego czyli ma nie wiele wspólnego z moim fabrycznym.

No to właśnie nigdzie indziej jak w WDS znajdziesz rozmieszczenie wtyczek, włącznie z fotografiami...

Bardziej kompetentnej informacji poza WDS-er raczej nie znajdziesz.