Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie znalazłem tego tematu, więc chciałem prosić o poradę.

Kupiłem bmw E-39 z nie działającym radiem, sprzedający stwierdził, że wymontował z bagażnika zmieniarkę CD razem z kablem zespolonym idącym do radia. Nie podłączał przewodami radia, bo nie znał schematu podłączeń.

Mam pytanie:

jak wyjmuje się radio, aby dostać się do kabli i może ktoś ma schemat podłączeń bez zmieniarki, potrzebuję tylko radio. Z góry dziękuję :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam, nie znalazłem tego tematu, więc chciałem prosić o poradę.

Kupiłem bmw E-39 z nie działającym radiem, sprzedający stwierdził, że wymontował z bagażnika zmieniarkę CD razem z kablem zespolonym idącym do radia. Nie podłączał przewodami radia, bo nie znał schematu podłączeń.

Mam pytanie:

jak wyjmuje się radio, aby dostać się do kabli i może ktoś ma schemat podłączeń bez zmieniarki, potrzebuję tylko radio. Z góry dziękuję :wink:

Sprzedający cię oszukał,nie potrzebujesz żadnego schematu z tyłu radia jest kostka wpinasz i po krzyku

http://bmwtips.com/tipsntricks/My%20business%20CD%20install%20(Mucho%20pics)%20(archive)_files/My%20business%20CD%20install%20(Mucho%20pics)%20(archive).htm

Jeżeli masz mały wyświetlacz to po zdjęciu pokrętła głośności są takie blaszki które przesuwasz i dolna część radia wychodzi,pózniej w obu rodzajach wyświetlaczy odkręcasz dwie śrubki górnej częścii wyciągasz górę

w linku który podałem ,na trzecim obrazku jest wpięta zmieniarka i jest to też kostka,tak więc kolejny dowód że trafiłeś na krętacza

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki, nie tylko z tym nie wkręcił :evil:

link, który dałeś nie działa, a wyświetlacz mam duży :wink:

Skopiuj ten link w całości i wklej w przeglądarkę.To jak masz duzy wyświetlacz to pod pokrętłem głośności jest mała śrubka na torx

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Kolegów,

mam takie pytanie czy jak w mojej Bawarce jest zwykły kaseciak oryginalny oczywiście to czy jest możliwość zainstalowania w to miejsce dużego monitorka? Bardzo mi zależy żeby odświeżyć troszkę wnętrze będą do tego potrzebne jakieś przeróbki albo okablowanie jest uniwersalne i tylko podpiąć? orientujecie się tez może jaki jest koszt zakupu takiego sprzęcicha?

Wielkie dzięki Pozdrawiam