Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziś chciałem sprawdzić świece jak wyglądają itp zacząłem rozbierać i przyszedł moment na wyciągnięcie tzw Fajek ze świec.... :shock: i nie wiadomo o co chodzi nie moge ich ściągnąć ciągne, ciągne i nic, mam teraz pytanie czy jest jakiś tam patencik żeby je ściągnąć ze świec? Poprostu nie chce niczego rozwalic :|
Opublikowano
Najzwyczajniej w swiecei prawidlow sie zassaly. Jesli masz sztywne oryginalne fajki to pojdzie latwo, a jak masz takie gumowe co sie rozciagaja, a nie chca zejsc to gorzej. Chwytasz fajke jak najdalej mozesz i z umiarkowana sila probojesz sciagnac ruszajac nia delikatnie na boki, po chwili sie odeśsie i zejdzie. Ot cala filozofia :twisted2: I bez skojarzeń mi tu prosze :mrgreen:
Opublikowano
mam własnie takie gumowe co sie rozciągają :( ale jeśli mówisz że nie ma tam nic z patentów to ok popróbuje delikatnie i może zejdą :) Konieczne jest rozłączanie akumulatora do tego ? Bo nie chce żeby mi sie radio zresetowało bo później to ustawianie to ho ho :?
Opublikowano
Jak zlapiesz jak najdalej mozesz to sie nie rozciagna. Sciagaj smialo, nic nie musisz rozpinać, zadnego aku odlaczac. Jak bedziesz swiece wkrecal, to uwazaj zeby krzywo nie wkrecic bo jak sobie gwint popsujesz to bedzie klopot
Opublikowano
Dzięki wielkie stary :D więc jutro przychodze ze szkoły i kończe dzieło :P Dam znać czy poszło czy nie :wink: Pozdrawiam :!:

TYLKO NIE CIĄGNIJ ZA SAM KABEL BO SIĘ MOCNO ZDZIWISZ !!! :nienie:

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg