Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mianowicie od jakiegoś czasu jak mam włączony nadmuch albo ogrzewanie to lekko świszczy jak taki mały świerszczyk coś jakby dmuchawa...Czy da sie coś z tym zrobic i jak?? Dodam że jak jest an maxa albo prawie to jest spoko a na małych obrotach potrafi tak...

Siniek ;)

Wynajem aut do ślubu.

http://www.jaguaremdoslubu.strefa.pl/

Opublikowano
Dobra przy najbliższej chwili czasu to zrobie a dużo to tam trzeba rozbierac żeby się dostac do Niego? Pozdrawiam i dzięki :)

Dużo roboty, trzeba zdjąć zbiorniczek wyrównawczy i te wszystkie plastiki pod nim, osłonki itp. Naprawa wentylatora? Bawiłem się kiedyś z tym pół nocy a po 4-ch miesiącach musiałem kupić nowy-używany w dobrym stanie bo tamten stary całkiem się zatrzymał.

Generalnie problem jest taki że jeśli masz zepsute tulejki to zazwyczaj szlak też trafił wirnik...

Jeśli masz auto bez klimy to tym bardziej od razu go wymień bo to koszt poniżej 100 zł a jeśli masz z klimą wentylator jest znacznie droższy, ja kupiłem za 150 zł a na allegro były i takie po 250 zł. Nowy widziałem gdzieś za 900 zł...

Pozdrawiam