Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jaki byscie polecili??zeby radzil te glosniczki.?i jakis w miare przystepnej cenie??600-700zl

kupiłem używany RODEK 6 kanałowy / 600zł / , wcześniej miałem nowy Infinity / 600zł / - sprzedałem za 500zł , naprawde różnica w dżwięku jest ogromna , ale musisz wygłuszyć drzwi , ja mam w przodzie 165mm DLS RS6 , acha , na seryjnym radiu jak masz takie nic nie osiągniesz dobrego ale zawsze będzie lepiej

Opublikowano
a jak zamontowales 16 z przodu?widzialem juz kilka sposobow moglbym twoj zobaczyc?

Niestety miałem zdjęcia na serwerze i wciąło , musiałem skasować folder z nimi , fabryczne miałem 165mm więc wystarczyło tylko powycinać plastik jaki był na obwodzie ramek do mocowania głośników i włożyć 165mm inne mocując w orginalnych miejscach na śrubki , za magnesem wyciąć blachę i wygłuszyć drzwi , zabudowę z tyłu jak i wygłuszenie drzwi oraz umieszczenie nieseryjnego radia pod fotelem zleciłem

Opublikowano

osobiscie slyszalem jak u mike68 system gra i powiem ze jakos dzwieku powala,ale duzo zalezy tez od jakosci nagranych utworow

PS.

Mike68 pokombinuj cos jeszcze z ustawieniami wedlug wlasnej potrzeby :D

pozdr

Opublikowano
osobiscie slyszalem jak u mike68 system gra i powiem ze jakos dzwieku powala,ale duzo zalezy tez od jakosci nagranych utworow

PS.

Mike68 pokombinuj cos jeszcze z ustawieniami wedlug wlasnej potrzeby :D

pozdr

śą ustawienie , do + 15 subfoofer oraz dodatkowo do +7 bas no i jeszcze jest loundess + korektor ale to czytałem w instrukcji , wczoraj mnie nie było , przyjechałem zmęczony ale dzisiaj zobaczę

Opublikowano
a ile firma cie skasowala?i co dokladnie zrobili?

Wykonanie i podpięcie radia Alpine pod fotelem to jakieś 1200zł z tyłem

+ maty przód 500zł z wytłumieniem + 165mm 800zł

Czyli przód = 1300zł

Wznacniacz 600 / uzywany /

Głosniki Powerbass ES 10-D4 2x 400zł

Radio Alpine - 800zł

Wykonanie 1200zł

+ inne czyli ogólnie coś lekko ponad 5000zł

ale wcześniej już coś robiłem i z marnym skutkiem / seria radio /

więc myślę że jeżeli wezmę wszystko związane z audio w aucie

to wyjedzie ok 6000zł bo popełniłem kilka błędów jakie mnie kosztowały

ale za to co teraz mam było by 4000zł + głosniki przód czyli ok 5000zł