Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie mam pytanie chcialbym zlokalizowac moj problem i musze koniecznie na zimnym silniku odlaczyc vanos czy jest ktos w stanie na podstawie rysunku lub zdjecia pokazac mi jak to zrobic?

dzieki

pzdr

Opublikowano

ok udalo sie, ale to w sumie nie to o co mi chodzi.

moje pytanie dotyczy wylczenia chwilowo vanosa, wiem ze trzeba odczepic ktoras wtyczke ale jest ich tam pare i nie wiem ktora

Opublikowano
Jeśli pojedynczy vanos to jest jedna przy tym siłowniku na zdjęciu a jeśli podwójny to są dwa siłowniki i dwie wtyczki :mrgreen:
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
Opublikowano

nó i udalo sie, rzeczywiscie sa dwie wtyczki .

po odlaczeniu przestaly spadac obroty, nie trzesie autem i jakby ciszej chodzil, a wiec tak jak koledz wyzej napisali to problem vanosa i musze zamowic te czesci z USA.

przy okazji wczoraj dowiedzialem sie ze ta czesc tez jest popsuta nie wiem niestety jak to polsku sie nazywa ale przesylam link

http://static.bmwfans.info/images/epc/MzE4MDBfcA==.png

czy moze mi ktos powiedziec gdzei to sie znajduje i jak to wymontowac, a moze juz ktos z was to robil, prosze o pomoc.

a jesli chodzi o Vanos to mozecie mi jeszcze przeslac nazwy czesci z numerami ktore trzeba wraz z tymi z USA wymienic

dzieki wielke za pomoc i super odpowiedzi

pzdr