Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem: Wkladam plyte do czytnika i wyskakuje nastepujacy komunikat : " New dvd version, please shut down system and restart after 5 minutes " Po tym komunikacie probowalem pare razy odczekiwac 5 min, wylaczac zaplon, silnik itd i nic to nie dawalo. Po wylaczeniu i wlaczeniu zaplonu pojawia sie komunikat : " Please insert dvd "

Mapa nagrana jest na plytke Verbatima DVD+R DL

Wina lasera to raczej nie jest bo oryginalna mapa dziala bez problemu.

Czy ktos wie czym moze to byc spowodowane ?

Z gory dzieki

Opublikowano
Mam ten sam problem .Próbowałem nawet nagrywać minimalna prędkoscią i wyskakuje to samo .Trzeba chyba kupić oryginał 2009/01 .Ale w Mikołowie znam gościa który chciał za 2008/02 200 zł .
  • 2 lata później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odp. późna, ale na pewno się przyda :

1) Get inside your car and press engine start button once without stepping on the brakes.

This is like accessory mode. (Stepping on the brakes will start the car.)

2) Wait about 1 minute for Nav system to boot up.

Once you see maps on your navigation - press eject button to remove your current DVD map.

3) First time you insert the new DVD, the system will recognize a new version of map.

It will ask you to shutdown your system, wait 5 minutes, then re-start navigation again.

This is because the DVD downloads a new firmware version to the nav drive to support the new DVD map version.

To shut system down, (do not step on the brakes) press engine start button (this is position II on normal engine

switch), then press and hold the engine start button again for about 5 seconds. This shuts the system completely

down similar to removing the ignition key.

4) Wait 5 minutes, then press engine start button again without stepping on the brakes (accessory mode)

Wait for Navigation to boot up completely.

Enjoy!

Rozwiązanie zaciągnięte z m5board.com

http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1