Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdarzyło się już komuś, że bagażnik się zawiesza? Mój ładnie sie otwiera ale coś się spsuło i nie chce się zamknąć przycisk reaguje tylko w ten sposób, że chce go otworzyć (nawet gdy jest otwarty) w drugą stronę już nie :/ z kluczyka też nie idzie ani w żaden inny sposób idzie tylko w górę. Wygląda to raczej na zawieche sterownika, nie mam pojęcia gdzie on jest i nie wiem czy jest możliwość go zresetować... :) trochę dziwna usterka ale to właśnie całe BMW niestety.

PS. zamiast zgadywania czy głupich porad wolałbym sensowne wypowiedzi ;)

Opublikowano

masz hydraulicznie otwierany zamykany jak rozumiem?

wiec w tylnej klapie na wysokości rejestracji od wewnątrz jest czujnik grawitacyjny...weź go popukaj prawdopodobnie sie zwiesił.....

jakis czas temu montowałem caly system do siebie do auta...i miałem podobny objaw.... ten właśnie czujnik daje znać czy guzik zamyka czy otwiera wedle położenie czujnika grawitacyjnego...

Opublikowano
sprytne ;] pojde zobaczyc jak to wyglada mam nadzieje ze idzie do niego sie dostac bez psucia tapicerki bo nienawidze jak co kolwiek mi odchodzi lub odstaje ;]