Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli radio w siódemce przestało grać a mianowicie nie ma głosu to nic innego ci nie pomoże jak jego wymiana.

Przerabiałem ten temat już nie raz.

Radio to jest tak skonstruowane że nie ma szans aby wymienić w nim końcówkę mocy.

Jeszcze jedno pytanie czy masz System ProLogic, bo jeśli tak to jeszcze mógł paść on.

Jeśli jesteś zainteresowany ja mam takie radio i za 900zł mogę Ci je sprzedać.

pozdrawiam d-bmw

Opublikowano
Witam! A ja troszke odbiegne od tematu , ale moze wy mi pomozecie , mam takie pytanko jak wyjac radio z e65 ? prosil bym o dokladniejsza instrukcje . dziekuje

Bmw e65 745i 03 obecnie

Porsche Carrera 996 04 obecnie

Porsche Cayenne 05 obecnie

Opublikowano

kolego d-bmw, jak radio przestanie grać to to moze byc wszystko co jest podlaczone do swiatlowodu :) wiec nie mow ze na bak radio :)

w moim przypadku licznik był podlaczony ale sam swiatlowod w liczniku odpial... wiec jak widzisz nie musialem kupowac radia wystarczylo podpiac swiatlowod ;)

radio zeby wyjac to musisz zdjac "fizycznie" bardziej ta nakładke co na nim... a dalej sobie poradzisz :)

jedyne co mozesz zrobic to podważać....

• 4 lata później...
Opublikowano

Radio E65 LOGIC7 ,nie gra prawy przod,przewody i glosniki OK.

Wszystko wskazuje na padnieta koncowke mocy w RADIO.

Czy da sie to naprawic? Wewnatrz mozna zauwazyc dwie koncowki mocy (male kwadraciki,montaz powiezchniowy)

Bielsk Podlaski tel. 506 572 798.