Skocz do zawartości

Tempomat Pomoc wlacznik sprzegła!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem posiadam cała instalacje do Tempomatu ale nie wiem gdzie jest wtyczka do sterownika tempomatu nie mogę jej od szukać czy ktoś może mi pomóc???

Proszę o pilna pomoc :!: :!: :!: :!:

Edytowane przez Kosiara

Opublikowano
  • Autor
Własnie problem jest taki ze jest gdzie indziej nic widac w ETK to jest tylko przyklad i sie nie zgadza. Pozdrawiam
Opublikowano
Jeśli masz rozbudowaną wiązkę to przy pochłaniaczu par paliwa masz wtyczkę podobną do tej od przepływomierza i sondy to wtyczka do urządzenia sterującego otwieraniem przepustnicy a w skrzynce ze sterownikiem musisz miec niebieską wtyczkę do sterownika tempomatu.Sprawdziłem u siebie i pomimo braku tempomatu wszystkie złącza są w miejscach które wskazuje rysunek poglądowy z etk.
Opublikowano
  • Autor
Witam. Już wiem gdzie jest ta wtyczka u mnie sie znajduje przy głośniku od kierowcy a dokładnie w błotniku, jak wyjmie sie głośnik to jest tam właśnie wtyczka jak i sterownik od centralnego zamka. Pozdrawiam.
Opublikowano
  • Autor
Czy ktoś może zrobić zdjęcie jak wygląda mocowanie stycznika od pedału sprzęgła, bo montuje tempomat, ale mam z tym problem jak ma być za mocowany ten stycznik i w którym miejscu? Pozdrawiam