Skocz do zawartości

[ e36 ] Filtr kabinowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Gdzie znajduje sie filtr kabinowy (przeciwpylkowy) w bmw e36 compact? ma ktoś jakieś zdjęcie czy coś?

2. Mam problem z wycieraczkami chodzi mianowicie o to ze plyn ze spryskiwaczy zostaje zmieciony na boczna szybe kierowcy strasznie to denerwujace jest macie jakis sposob zeby temu zapobiec jakas regulacja wyieraczek czy cos innego?

Opublikowano

W E36 COMPACT Z KLIMĄ CZY BEZ FILTRY PRZECIWPYŁKOWE KABINOWE znajdują sie pod podszybiem,dojście od maski.Bez klimy filtry okrągłe są 2 montuje je sie przy bokach dmuchawy,z klimą 2 filtry kwadratowe.Zdjęcia i opisy montazy znajdziesz na forum uzyj "szukaj"

z wycieraczkami nie wiem jak CI pomóc hmm nie ma regulacji wyciereczek oprócz szybciej wolniej.Kup oryginalne pióra w ASO i bedzie git.pozdro

Opublikowano
W E36 COMPACT Z KLIMĄ CZY BEZ FILTRY PRZECIWPYŁKOWE KABINOWE znajdują sie pod podszybiem,dojście od maski.Bez klimy filtry okrągłe są 2 montuje je sie przy bokach dmuchawy,z klimą 2 filtry kwadratowe.Zdjęcia i opisy montazy znajdziesz na forum uzyj "szukaj"

z wycieraczkami nie wiem jak CI pomóc hmm nie ma regulacji wyciereczek oprócz szybciej wolniej.Kup oryginalne pióra w ASO i bedzie git.pozdro

Ale jak szybko jedziesz to chyba musi lecieć na boczną-mi też tak leci a już parę skrzydeł miałem :D

Po prostu musisz o zamykaniu szybki pamiętać jak pryskasz :P

Opublikowano

Ale jak szybko jedziesz to chyba musi lecieć na boczną-mi też tak leci a już parę skrzydeł miałem :D

Po prostu musisz o zamykaniu szybki pamiętać jak pryskasz :P

Poprostu w innych samochodach tak sie nie robi wiec pytam czy to tylko u mnie tak jest czy w kazdym;)

A co do filtów kabinowych szukalem na forum ale nie moge znalesc instrukcji wymiany ani informacji jak sie tam dostac... duzo zabawy z tym jest?