Skocz do zawartości

539d bez navi jak zmienic wyswietlanie temperatury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cos namieszalem i teraz wyswietla mi temp w F jak zmienic na celcjusze nie mam navi wiec cos pewnie musze namieszac w tych testach. szukalem na forum ale nic nie moge znalesc.
Opublikowano
cos namieszalem i teraz wyswietla mi temp w F jak zmienic na celcjusze nie mam navi wiec cos pewnie musze namieszac w tych testach. szukalem na forum ale nic nie moge znalesc.

no to nie wiem jak szukałes, podobny temat byl 3 tygodnie temu. Wpisz fahrenheit w wyszukiwarce, ja to znalazlem w 5 sekund...

czemu nikt nie czyta instrukcji do auta, ktora zresztą tez była 100x na forum?!? :mad2:

Opublikowano

Witam wszystkich. Przy okazji tematu o temperaturze a raczej o termometrze może ktoś wie gdzie się znajduje zewnętrzny czujnik bo jak kupiłem auto to cały czas mi wskazuje -40 i muszę znaleźć przyczynę.

Dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano
Witam wszystkich. Przy okazji tematu o temperaturze a raczej o termometrze może ktoś wie gdzie się znajduje zewnętrzny czujnik bo jak kupiłem auto to cały czas mi wskazuje -40 i muszę znaleźć przyczynę.

Dzięki i pozdrawiam.

Witam. Nie powiem po raz kolejny use .... Z przodu po stronie pasazera, w dolnej czesci zderzaka. Podluzny czujnik. Moze wystarczy przeczyscic kostke. :cool2:

Pozdrawiam

Sześciocylindrowiec swobodnie poruszający wyobraźnię

-=GHOST IN THE SHELL=-

Opublikowano
Jezcze raz w sprawie czujnika temp. zewn. Niestety bardzo dokładnie przejrzałem wspomniane okolice zderzaka i nic nie znalazłem. Znalazłem tylko wiązkę przewodów gdzie dwa z nich idą do halogena i dwa są wolne(bez wtyczki) - jakby od czegoś wyrwane- może to właśnie od tego czujnika. Ewentualnie jak to sprawdzić? Dzięki i pozdrawaiam.