Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kolegów mam problem ze swoją E34 koleś miał mi zrobić blacharkę i zwalił mi całą elektrykę nie działa centralny zamek szyby się nie domykają zabrałem auto i teraz nie wiem gdzie mam sie udać z elektryką możecie mi polecić jakiegoś kolesia co mi to naprawi bo boję się już gdziekolwiek wstawiać auto aby znów mi czegoś nie popsuli proszę poratujcie jakimś namiarem na elektryka bo już nie mam siły
Opublikowano
z zamka nie mam pilota do niej kompletnie nic nie działa potrzebuje namiaru na jakiegoś elektryka w trójmieście co mi to naprawi tak samonjest z szybami otwierają się ale nie domykają w każdych drzwiach ziostaje szpara na około 5 cm
Opublikowano

Spróbuj u elektryka za byłym salonem Daewoo na Morskiej obok warsztatu gdzie wstawiają szyby on specjalizuje się w alarmach jest dobry i pewny jak się podejmie to na pewno Ci to zrobi.

Pozdrawiam