Skocz do zawartości

524td alarm i kluczyk z pilotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich

problem mój pojawił sie dzisiaj jak po wymianie kół na zimowe nie moge zamknąć ani otwożyć autka pilotem szukałem podobnych postów ale nic nie znalazłem sprawdziłem baterie są ok ! kluczukiem w zamku moge zamknąć i otworzyć

dioda w pilocie sie zapala po wciśnięciu z jakiegokolwiek z przycisków

pozdro

Opublikowano
to dokładany pilot czy oryginalny BMW. Rozprogramował sie najprawdopodobniej skoro nie ma reakcji. Nie wiem czy w E34 jest taka sama procedura programowania jeśi tak to poszukaj na forum było opisane dokładnie co i jak. Oczywiście programowanie dotyczy oryginalnego pilota nie pilota dokładanego.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

witam

poradziłem sobie z programowaniem kluczuk cyzoryk e34 524TD 91r.

przkręciłem zapłon jednym kluczykiem w pozycje gdy kontrolki się świecą na desce a drugim pilotem z złożonym kluczem przyłożyłem szybką z pilota do diody co jest na środku deski i trzymałem przycisk od otwierania (t/j duży klawisz na pilocie, część bliżej środka pilota) djoda mrugneła kilka razy w około jedno sekundowych odstępach nie wolno puszczać dopiero jak zamruga 3 razy szybko to wtedy pilot jest zaprogramowany

pozdrawiam