Skocz do zawartości

Czy robic reset po takim zabiegu ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Niedawno wymienilem gume idaca od przeplywomierza do przepustnicy i auto przestalo szarpac i wolne obroty sa prawie ksiazkowe. Ale cos jakby dalej troche nie chciala jechac w dolnym zakresie obrotow i mam wrazenie jakby zaczela troszke wiecej palic. I tu pytanie, moze warto zrobic reset komputera zeby wszystko sie ulozylo ladnie. A jesli tak to moze ktos mi powie jak? Tak samo jak inspekcje sie kasuje? Zaraz uslysze ze bylo tysiac razy wiec z gory przepraszam i dziekuje za wskazowki :modlitwa:

O Tempora! O Mores!
Opublikowano
tutaj masz kasowanie Oil Service i Inspekcji (dzia?a sprawdzi?em osobis´cie): http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=72014&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

ale naste˛pnym razem :search: co do reszty to nie wiem :D

Dzieki, pytalem o to wlasnie czy reset kompa to to samo co skasowanie inspekcji i oleju. Szukalem szuskajka ale nie znalazlem.

O Tempora! O Mores!
Opublikowano
A kiedys´ w ogóle chcia?a jechac´ w dolnym zakresie?

W zasadzie to raczej jechala tak samo jesli nie gorzej ale myslalem ze to tez przez popekana gume tzn lewe powietrze. A przejechalem sie kiedys inna 318 tylka starsza z silnikiem jeszcze M40 to sprawdzalem dwa razy czy to nie 2litry czasem.

O Tempora! O Mores!